woensdag 17 augustus 2011

 


Week. Woensdag 
 
Subtit.kidscorne 


Vandaag maar weer eens een kleurplaat voor de aller kleinsten!


(Daar wordt binnen de familie nogal eens om gevraagd)
 


en wederom een recept; Deze keer:



Zoete envelopjes

Ingrediënten voor 10 personen


1 pakje bladerdeeg
4 a 5 perziken (of een pot/blik uitgelekte perzikken)
abrikozenjam
honing
suiker



Bereidingstijd:
20-30 minuten

Voorbereiding


Ontdooi de plakjes bladerdeeg
verwarm de over voor op 220 g.
schil de perziken en snij er plakjes of stukjes van.


Bereidingswijze


Pak een plakje bladerdeeg en doe er 1 eetlepel abrikozen jam op. daarop de perzik.
dichtvouwen als een envelopje.
besmeren met honig en een eetlepel suiker erop.


Zet alles op een ingevette bakplaat in de oven en ongeveer 15-à-20 minuten bakken. (let hierbij op de instucties op de verpakking van het bladerdeeg. Dit kan per merk verschillen)