Vandaag maar weer eens een kleurplaat voor de aller kleinsten!
(Daar wordt binnen de familie nogal eens om gevraagd)
en wederom een recept; Deze keer:
Zoete envelopjes
Ingrediënten voor 10 personen
1 pakje bladerdeeg
4 a 5 perziken (of een pot/blik uitgelekte perzikken)
abrikozenjam
honing
suiker
Bereidingstijd: 20-30 minuten
Voorbereiding
Ingrediënten voor 10 personen
1 pakje bladerdeeg
4 a 5 perziken (of een pot/blik uitgelekte perzikken)
abrikozenjam
honing
suiker
Ontdooi de plakjes bladerdeeg
verwarm de over voor op 220 g.
schil de perziken en snij er plakjes of stukjes van.
Bereidingswijze
Pak een plakje bladerdeeg en doe er 1 eetlepel abrikozen jam op. daarop de perzik.
dichtvouwen als een envelopje.
besmeren met honig en een eetlepel suiker erop.
Zet alles op een ingevette bakplaat in de oven en ongeveer 15-à-20 minuten bakken. (let hierbij op de instucties op de verpakking van het bladerdeeg. Dit kan per merk verschillen)